Image Alt

Termeni si conditii

Site-ul www.telin.ro este supus urmatoarelor conditii de utilizare. Aceste conditii se aplica relatiei dintre utilizator si TELIN, ca furnizor al acestui site web, si sunt considerate obligatorii ori de cate ori site-ul este accesat. In cazul in care conditiile speciale pentru utilizatorii individuali ai acestui site deviaza de la urmatoarele conditii de utilizare, acest lucru este mentionat in mod expres pe pagina relevanta a site-ului web. In astfel de cazuri individuale, se vor aplica si conditiile speciale de utilizare. Urmatoarele ofera informatii importante privind utilizarea site-ului nostru.

Acest site web este mentinut in urma practicilor de ingrijire, fiabilitate si disponibilitate. Cu toate acestea, nu garantam faptul ca informatiile furnizate nu contin erori, sunt actualizate sau complete.

Utilizatorul utilizeaza Internetul pe propriul risc. In special, TELIN nu este raspunzatoare nici pentru functionarea defectuoasa a Internetului din cauza circumstantelor tehnice si nici pentru accesul la Internet. De asemenea, nu suntem raspunzatori pentru ca serviciile oferite prin acest site sa fie disponibile in mod continuu, pentru ca, conexiunile dorite sa fie facute fara probleme, pentru ca datele stocate sa fie intacte in orice circumstanta sau pentru prelucrarea oricaror date transmise.

Vom avea dreptul sa modificam continutul site-ului, in orice moment si fara notificare. Nu putem fi trasi la raspundere in cazul in care oricare dintre informatiile de pe acest site nu sunt actualizate. De asemenea, nu suntem responsabili pentru continutul tuturor datelor transmise si pentru datele accesibile prin intermediul acestui site web.

In plus, TELIN nu isi asuma nicio raspundere pentru pagubele directe sau indirecte rezultate din utilizarea datelor si informatiilor gasite pe acest site web.

Prin utilizarea acestui site, confirmati valabilitatea termenilor si conditiilor noastre generale pentru utilizarea acestui site web. Daca nu acceptati aceste conditii, vi se solicita sa nu utilizati acest site web. In cazul in care vreunul dintre termenii si conditiile dvs. generale este in contradictie cu acesti termeni si conditii, primul nu va fi considerat a fi fost convenit si, prin urmare, va fi considerat inaplicabil.

Prin prezenta, va autorizam sa vizitati site-ul nostru si sa descarcati parti din site-ul nostru. Totusi, nu aveti dreptul de a revizui in vreun fel, de a transmite tertilor sau de a acorda tertilor orice drepturi asupra acestui site web sau unor parti ale acestuia, fie online, fie offline dupa descarcare. Orice utilizare necorespunzatoare a acestui site poate reprezenta incalcarea dreptului de autor, a legii privind drepturile de autor si a marcilor, a legii concurentei neloiale sau a altor legi. In cazul unei astfel de incalcari, vom avea dreptul sa va refuzam accesul ulterior la site-ul nostru, sa confiscam si sa distrugem toate datele obtinute de pe site-ul nostru si sa cerem compensarea pentru orice dezavantaj pentru noi rezultat din aceasta utilizare.

NU puteti folosi aceste site web pentru un scop nelegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta.

NU puteti folosi paianjeni, roboti, tehnologii de minare a datelor sau alte dispozitive automate ori programe pentru a cataloga, descarca sau reproduce in orice fel, stoca ori distribui continutul expus pe acest site. In plus, nu puteti utiliza aceste dispozitive automate ca sa modificati site-ul ori sa incercati sa depasiti limitele de autoritate si acces care v-au fost conferite, in conformitate cu aceste conditii.

NU puteti utiliza site-ul web in orice alt mod care poate intrerupe, produce daune, il aduce in stare de neutilizare sau interfereaza cu orice utilizare a site-ului de catre alt utilizator, incluzand, dar fara a ne limita la supraincarcarea, inundarea, bombardarea cu mailuri ori spargerea site-ului sau fortarea limitelor de securitate ori a masurilor de autentificare a utilizatorilor.

Nu puteti incerca sa obtineti acces neautorizat la acest site, prin spargere, minarea parolelor sau prin orice alte mijloace.

NU puteti adauga portiuni din acest site intr-un alt site web si nici sa stabiliti legaturi catre un alt site si de asemenea, nu puteti sa stabiliti legaturi dintr-un alt site web catre alta pagina, alta decat pagina home.

Nu puteti vinde dreptul de utilizare sau acces catre site-ul web catre o terta parte.

TELIN isi rezerva dreptul de a modifica din cand in cand acesti termeni si conditii de utilizare si de a le aduce in concordanta cu noile evolutii tehnice si circumstantele legale. In cazul in care oricare dintre aceste dispozitii devine invalida, acest lucru nu afecteaza valabilitatea celorlalte dispozitii. O dispozitie care se potriveste cel mai bine scopului si intentiei afacerii cu prevederea ineficienta va inlocui prevederea nevalida. Acelasi lucru se va aplica in cazul oricarei omisiuni in acesti termeni si conditii de utilizare.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.