Image Alt

Teambuilding

Este un lucru binecunoscut ca succesul in ziua de astazi are la baza munca de echipa.

Programele noastre de teambuilding au ca obiectiv identificarea valorilor necesare echipei dvs si contribuie la descoperirea modului in care acestea pot fi obtinute. Activitatile sunt structurate pentru a se potrivi abilitatilor intregului grup tinand cont de personalitatile membrilor si de timpul alocat, cu accent pe obiective bine definite ce permit evaluarea eficacitatii.

La Telin facem un scop din a motiva membrii echipelor in asa fel incat sa creasca gradul de implicare si colaborare, sa se formeze noi legaturi si comunicarea sa fie mult imbunatatita. Rezultatele urmaresc sa defineasca punctele forte si zonele care necesita atentie sporita la nivel de grup si individual nelasand deoparte relaxarea si amuzamentul.

Fie ca sunteti interesati de teambuilding si comunicare, fie de managementul stresului sau pur si simplu doriti sa iesiti din birou, facilitatorii nostri au atelierele si activitatile perfecte pentru organizatia dumneavoastra.

Teambuilding by Telin

Wild & Entertainment

Pentru ca teambuilding-ul este o experienta subiectiva despre care doar un profesionist ar putea povesti cum trebuie, va indemnam sa cititi randurile urmatoare ce apartin colegei noastre Mihaela Bulai.

Ziua 1

Cum vad eu o tura reusita:

9.00 – Imbarcam trupa de curajosi si plecam spre locatia mama (cazare)

Sa zicem ca la 13.00 ajungem acolo si pana la 14.00, curajosii nostri se cazeaza, acomodeaza cu imprejurimile, dus, etc

14.00 – Adunare generala: ne cunoastem, se uniformizeaza si  calibreaza grupul

… socializare libera pana la 18.30. Eventual excursie in zona.

18.30 – Cina. De preferinta in natura: un foculet de tabara cu legume si fructe, pateuri, branzeturi, degustare de vin. Primul gratar – mic, light, lejer.

Ziua 2

8.30 – Inviorarea! Afara in pijamale, fluier, miscare, repede la spalat pe dinti ca urmeaza ..

9.30 – Mic dejun. Cafeaua impreuna! Barfa si bancuri. Cel mai bun banc e premiat cu… 3 gogosi!

10.30 – 11.00 – Pregatirea rucsacului pentru traseu. 

11.00 – traseul va avea 3 opriri dintre care una musai va contine un joc de testare a motricitatii gen Exatlon. Celelalte 2 sunt funny si musai de echipa si… perspicache.

18.30 – Cina… evident la foc de tabara cu vreo chitara melancolica si karaoke sau dans sau… vreun concurs de ceva haios.

Ziua 3

8.30 – Inviorareaaaaa! (acum ca ne-am distrat asa bine, sigur vor iesi veseli din camere asa ca aaaaa… o zumba 5 minute merge in pijamale!!) Repede la periuta de dinti ca urmeaza…

9.30 – 10.30 – Mic dejun si cafeaua impreuna! Concurs de bancuri… cel mai bun castiga… ceva.

10.30 – 11.00 – Pregatirea rucsacului pentru traseu.

11.00 – Traseu.

 

De data asta vom avea provocari serioase dupa ce in ziua anterioara veselia ne-a adus foarte aproape ca suflete. Vom invata cum sa supravietuim in padure: cum alegem locul de innoptare, cum aprindem un foc rudimentar, ce ciuperfci si plante sunt comestibile, invatam sa folosim busola si harta, construim o coliba din crengi si… cantam imnul supravietuitorului. Vedem care, il compunem impreuna .

Cooperare
Conectare
Distractie
Explorare
adrenalina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.