Image Alt

Despre noi

Afla mai multe despre

Experienta Telin

Taberele Telin au aparut ca o continuare fireasca a activitatilor pe care le organizam cu proprii nostri copii si cu prietenii lor, in urma cu multi ani.

Acum copiii nostri au crescut, dar intre timp noua ni s-a confirmat ca activitatile facute cu ei ani la rand au avut si inca mai au numeroase beneficii.

Misiunea noastra prin urmare este aceea de a oferi copiilor si adultilor deopotriva un cadru sigur si prietenos in care sa petreaca timp in aer liber, sa isi antreneze mintea si corpul, sa lege prietenii, sa se descopere si sa invete lucruri noi distrandu-se in acelasi timp.

Abordarea este una holistica in sensul in care atelierele propuse au la baza o varietate de metode si tehnici care incurajeaza dezvoltarea individuala in cat mai multe directii: crestere fizica, emotionala, intelectuala, sociala etc. Participantii au ocazia sa experimenteze, sa se autodepaseasca, sa descopere noi abilitati si sa le imbunatateasca pe cele deja existente. 

Numeroase studii arata ca performantele academice si profesionale cresc semnificativ in cazul celor care petrec timp in natura. Abordarea unui stil de viata sanatos si responsabil, cresterea increderii in sine, imbunatatirea comunicarii si stimularea creativitatii sunt doar cateva dintre nenumaratele beneficii demonstrate pe care astfel de activitati le au.

Noi parintii suntem generatia care a crescut afara, alergand dupa fluturi, jucandu-se in noroi si construindu-si singuri universurile. Vorbim adesea cu nostalgie despre simplitatea lucrurilor din copilaria noastra, despre comuniunea cu natura si zilele petrecute catarand copaci sau explorand. De ce sa nu incercam sa oferim si copiilor nostri aceleasi experiente intr-o lume care pare a se trai din ce in ce mai mult in interiorul casei si in fata calculatorului?

Pasiune & dedicare

Echipa Telin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.